ARTISZTIK BILIÁRD ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2018. december 01-02, Gyomaendrőd

Versenykiírás

Szervező          Magyar Biliárd Szövetség Karambol Szakág

Lebonyolító      Körös Biliárd és Sport Egyesület

Időpont            2018. december 01-02

Helyszín           Körös BSE, 5500 Gyomaendrőd, Fő utca 99.

Nevezés           2018.november.7 18:00 MBSZ Karambol Szakág honlapján

Dresszkód        Fekete alkalmi bőr cipő, fekete szövetnadrág, fekete zokni, egyszínű fekete vagy fehér hosszú ujjú ing, mellény, csokornyakkendő.

Lebonyolítás     Az Artisztik Országos Bajnokságon a CEB és UMB által nemzetközileg is alkalmazott, 100 figurából álló programból a A-J vagy K-T szettek közül sorsolással lesz kiválasztva a kezdő szett. A versenyen a szettek alfabetikus sorrendben követik egymást, azzal a kitétellel, hogy J után A és T után K következik.

A versenyzőket az első asztalhoz állás alkalmával öt perc melegítési idő illeti meg szombaton vasárnap pedig öt próbalökés. A nevezési létszám függvényében eltérő lehet a játékrend. A részletekről később tájékoztatjuk a játékosokat.

 

Eszközök         Hoeremans Match-Asztal, Super Aramith Pro-Cup golyók.

Megjegyzés: A játékosokat szükség esetén bírói/írói feladatok ellátására a szervezőség felkérheti. Minden vitás esetben a versenyigazgatók döntése a meghatározó.

Budapest, 2018. október 14.                                                                 Magyar Biliárd Szövetség                                                                                                               Karambol Szakág